Ένα δίκτυο για τη δωρεά φαρμάκων.

Η Givmed, αποτελεί το πρώτο δίκτυο στην Ελλάδα για τη δωρεά φαρμάκων!

Περίπου 34 εκατομμύρια κουτιά φαρμάκων περισσεύουν και λήγουν στα σπίτια όλων μας. Μέσα από το ειδικό λογισμικό που έχει αναπτύξει η Givmed, o καθένας μπορεί να δώσει αυτά τα φάρμακα στους ανθρώπους που τα έχουν μεγάλη ανάγκη.

Για εσένα λοιπόν, που έχεις φάρμακα και κοντεύουν να λήξουν ή που τελείωσε η θεραπεία σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα φάρμακα που περίσσεψαν. Αλλά και για εσένα που θέλεις να βοηθήσεις ένα συνάνθρωπό σου, που δεν μπορεί να βρει τα φάρμακα που χρειάζεται, με τη βοήθεια της Givmed μπορείς να κάνεις τη ζωή κάποιου καλύτερη!

Πως θα το κάνεις αυτό;
Μπορείς να δωρίσεις τα φάρμακά σου μέσα από την ιστοσελίδα της Givmed, όπου θα δεις έναν χάρτη με 150 σημεία δωρεάς φαρμάκων, για να βρεις το κοντινότερο σε εσένα και να παραδώσεις εκεί τα φάρμακα που δεν χρειάζεσαι. Επίσης, εάν είσαι εξοικειωμένος με την τεχνολογία, υπάρχει μία ειδική εφαρμογή για android και για iphone στην οποία μπορείς να καταχωρήσεις φωτογραφίζοντας, τα φάρμακά σου και η εφαρμογή σου λέει ακριβώς πού υπάρχει ανάγκη για αυτά τα φάρμακα.

Ακόμα και όταν αν έχει περισσέψει μικρή ποσότητα φαρμάκου, μην το αγνοήσεις, για κάποιον άλλον μπορεί να είναι πολύ γενναιόδωρη προσφορά.