Ένα φλιτζάνι-γκοφρέτα για να βάζετε τον καφέ σας

Απίστευτα βρώσιμα κύπελλα καφέ από τη Βουλγαρία θα μπορούσαν να σώσουν αμέτρητα δέντρα και να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των απορριμμάτων.

Είναι τραγανά, είναι νόστιμα, είναι φιλικά προς τη φύση και είναι απλά μοναδικά! Το Cupffee μπορεί και θα αλλάξει τον κόσμο! Δύο Βούλγαροι από το Plovdіv – ο Mladоn Dјaluzov και ο Mіrаѕlav Zaрrіanov – δημιούργησαν ένα βρώσιμο καφέ από καφέ. Είναι φτιαγμένος από γκοφρέτα και διατηρείται για όχι λιγότερο από 40 λεπτά.

Η αντοχή του cupffee στη θερμότητα και την υγρασία επιτυγχάνεται χωρίς επιστρώσεις και το κυπελλάκι δεν αλλάζει τη γεύση του ροφήματος που περιέχει.

Το Cupffee, για λόγους υγιεινής, συνοδεύεται από μια κομψή ετικέτα που καθιστά δυνατή τη συγκράτηση του φλιτζανιού σας χωρίς να το αγγίζετε άμεσα και η ετικέτα διαχωρίζει επίσης το Cupffee από οποιαδήποτε επιφάνεια και αν τοποθετηθεί. Στην ετικέτα μπορείτε να βρείτε το λογότυπο της εταιρείας και τον συνιστώμενο χρόνο χρήσης (ο οποίος είναι περίπου 40 λεπτά). Το Cupffee μπορεί να καταναλωθεί μετά τη χρήση, ή αν το πετάξετε θα αποσυντεθεί πλήρως σε λίγες εβδομάδες.

Το κύπελλο γκοφρέτας Cupffee παρασκευάζεται κυρίως από φυσικά προϊόντα δημητριακών και ως εκ τούτου περιέχει γλουτένη. Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να αναπτυχθεί το σύστημα από φυσικό και περιβαλλοντικά φρέσκο υλικό.

Το φλιτζάνι, με την ονομασία “Scoff-ee Cup”, είναι κατασκευασμένο από μπισκότο, τυλιγμένο σε χαρτί ζάχαρης και στη συνέχεια επενδεδυμένο με ένα στρώμα ανθεκτικής στη θερμότητα λευκής σοκολάτας για να διατηρείται ο καφές ζεστός και το φλιτζάνι τραγανό. Μόλις η σοκολατένια επένδυση λιώσει με την πάροδο του χρόνου, το μπισκότο αρχίζει να μαλακώνει με αποτέλεσμα να λιώνει στο στόμα σας.
Ορισμένα υποκαταστήματα των KFC άρχισαν να προσφέρουν βρώσιμα φλιτζάνια καφέ “Scoff-ee” το 2015.

Πηγή: brightvibes