Το μίνι μπουκάλι “σταγόνα” της Evian, αποσύρθηκε από την αγορά

Την Άνοιξη του 2014, η νέα εφεύρεση της Evian κυκλοφόρησε στην αγορά. Το μίνι μπουκάλι με πώμα, χωρίς καπάκι και με ποσότητα νερού, ίση με ενός ποτηριού!..

Την στιγμή που σε όλο τον κόσμο, γίνονται προσπάθειες να μειωθούν τα πλαστικά απόβλητα, δυστυχώς οι σχεδιαστές κάποιων εταιρειών, δεν λαμβάνουν υπόψη τους αυτή την τεράστια απειλή για τον πλανήτη μας. Και όμως, ο καθένας μας μπορεί να κάνει τη διαφορά! Μια νέα κοπέλα, η Virginie έκανε έκκληση για την απόσυρση του νέου αυτού προϊόντος.

Η προσπάθεια της ξεκίνησε με μια εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών και συναντήσεις με στελέχη της Danone -μητρικής εταιρείας της Evian-, προκειμένου να τους φέρει αντιμέτωπους με τις οικολογικές τους ευθύνες.

To θέμα άρχισε να γιγαντώνεται και η εκστρατεία της Virginie κατάφερε να της αποφέρει περισσότερες από 155.000 υπογραφές! Έτσι, η εταιρεία δεν είχε παρά να προχωρήσει στη διακοπή παραγωγής της φιάλης, στα τέλη του 2019, δικαιώνοντας τη Virginie και προσφέροντας μία «ανάσα» στον πλανήτη, που το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι περισσότερο πλαστικό…