Τree Card: Η χρεωστική κάρτα που συμβάλλει στην αναδάσωση!

H κλιματική κρίση είναι ο μεγαλύτερος υπαρξιακός κίνδυνος που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα τα τελευταία 200.000 χρόνια…

 

Για αυτό το λόγο, δημιουργήθηκε μία χρεωστική κάρτα που επιτρέπει στους καταναλωτές, να βελτιώσουν τον αντίκτυπο των δαπανών τους.

Σύντομα λοιπόν, θα μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τη φύτευση δέντρων χωρίς να αλλάξετε τις συνήθειές σας, αρκεί να διαθέτετε την ξύλινη χρεωστική κάρτα Mastercard!

Νέο προϊόν, ίδιες συνήθειες!
Αφού συνδέσετε την εφαρμογή TreeCard με τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δρομολόγηση των αγορών σας μέσω της κάρτας, η οποία θα λειτουργεί ως πλήρης χρεωστικός λογαριασμός. Υποστηρίζει chip και PIN, πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου και ανέπαφες συναλλαγές.

Ένα μέρος των δαπανών της κάρτας από κάθε συναλλαγή σας, θα πηγαίνει για έργα φύτευσης δέντρων που εκτελούνται από την εταιρεία Ecosia, έναν από τους κύριους επενδυτές που πίστεψε στην ιδέα της ‘’πράσινης κάρτας’’. Πρόκειται για μία ευρωπαϊκή πράσινη μηχανή αναζήτησης, με έδρα το Βερολίνο, η οποία δωρίζει το 80% των εσόδων της σε μη κερδοσκοπικούς οικολογικούς οργανισμούς, με έμφαση την δενδροφύτευση.

Η Tree card θα υποστηρίξει την ανάπτυξη της κάρτας δαπανών της σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια θα επεκταθεί σε άλλες βασικές ευρωπαϊκές αγορές και τις ΗΠΑ.

Η κάρτα αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και η λίστα αναμονής για την απόκτησή της, ξεπερνά ήδη τα 140.000 άτομα!

Πηγή: www.intelligentliving.co