Χειροποίητα φυτικά κεριά από ελληνικά brands

Τα ελληνικά brands Laouta, Choe, Sensual Flames, ke•ri, m.e.art studio, μας συστήνουν χειροποίητα φυτικά κεριά σόγιας.

Τα χειροποίητα φυτικά κεριά από σόγια είναι μια φυσική εναλλακτική, φιλική προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο επιλογή. Έχουν καθαρή καύση, δεν είναι τοξικά, διαρκούν περισσότερο και τα κατάλοιπά τους καθαρίζονται εύκολα με νερό και σαπούνι. Στα απροσδόκητα οφέλη του είναι πως μπορείς να ενυδατώσεις και τα χέρια σου απλώνοντας λίγο από το κερί την ώρα που καίγεται. 5 ελληνικά brands κάνουν τη διαφορά στηρίζοντας την οικολογική συνείδηση.

Laouta

Τα χειροποίητα κεριά Laouta τοποθετημένα σε ολόλευκο χειροποίητο κεραμικό βαζάκι, με ξύλινο φιτίλι ευωδιάζουν «ελληνικά» αρώματα, όπως πικραμύγδαλο, ρετσίνι, ρόδι, σύκο ακόμα και μελομακάρονο.

Choe


Η χοή ήταν ένα ειδικό υγρό για τις σπονδές στην Αρχαία Ελλάδα, η οποία ενέπνευσε  τον Σπύρο και την Ελένη Μουμούρη να δημιουργήσουν μοναδικά κεριά εμπνευσμένα από τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Η εταιρεία χρησιμοποιεί φυσικά υλικά όπως ξύλο και γυαλί αλλά και αρώματα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή φύση, δημιουργώντας ιδιαίτερα φυτικά κεριά για όλες τις περιστάσεις.

Sensual Flames

Ανδρικά και γυναικεία σώματα και γεωμετρικά πρόσωπα και μοτίβα χαρακτηρίζουν τα κεριά του Sensual Flames. Ένα brand που πειραματίζεται διαρκώς με τα χρώματα και τα αρώματα των κεριών. Υπάρχει πάντα και η επιλογή να παραγγείλει κανείς το σχέδιο που του αρέσει με συγκεκριμένο χρώμα ή άρωμα, εκτός των ευφάνταστων  δημιουργιών.

ke•ri


Εκτός από τα χειροποίητα κεριά σόγιας που έρχονται σε διάφανα ή μαύρα βαζάκια με υπέροχα αρώματα που ξυπνούν αναμνήσεις, όπως baby powder, gold orchid, whiskey caramel, στο ke•ri δημιουργούν και αρωματικά χώρου με εξίσου δυνατά αρώματα.

m.e.art studio

Τυχερά ρόδια, κολοκύθες, αρχαιοελληνικά αγάλματα, γεωμετρικά σχέδια, «σύννεφα» και «κορμοί» σε ιδιαίτερες αποχρώσεις με χρυσές λεπτομέρειες είναι μόνο λίγα από τα υπέροχα σχέδια κεριών.

Πηγή: Look mag