Μία Σοφή Κίνηση για τα ελληνικά προϊόντα

Μία από τις αξιόλογες κοινωνικές επιχειρήσεις της χώρας μας είναι και η Wise Greece, η “σοφή” Κίνηση για την υποστήριξη των μικρών Ελλήνων παραγωγών!

Πρόκειται για μία πολυβραβευμένη  μη κερδοσκοπική Κίνηση με διπλό σκοπό. Από τη μία πλευρά προωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο τα οφέλη της Ελληνικής διατροφής και την ποιότητα των ελληνικών τροφίμων, ενώ μέσα από τις πωλήσεις τους συγκεντρώνει κέρδη τα οποία “μετατρέπει” σε τρόφιμα για να τα διαθέσει σε παιδιά, άστεγους και οικογένειες με μεγάλη ανάγκη.

Μία Κίνηση ευαισθητοποίησης των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο, για να αγκαλιάσουν αυτά τα προϊόντα, να ακολουθήσουν την ελληνική διατροφή και να τα εντάξουν στην καθημερινότητά τους. Μία Κίνηση που παράγει κέρδος για την ελληνική οικονομία, ενώ ταυτόχρονα επιτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό έργο.

Η Wise Greece, συνεργάζεται με 100 μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, με περισσότερα από 2.500 προϊόντα, εξάγει σε 8 χώρες και έχει προσφέρει περισσότερους από 35 τόνους τρόφιμα σε Ιδρύματα όλης της χώρας. Τέλος, έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία, όπως το βραβείο “Νησίδες Ποιότητας” από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, το Ευρωπαϊκό “Social Challenge Award”, το “Future Generations Award” κ.α.