Μία “σύγκλιση” για τη Ζωή!

Το Cyclades Preservation Fund σε συνεργασία με τον σύλλογο Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου και το “ΑΡΧΕΛΩΝ” ελευθέρωσαν τη θαλάσσια χελώνα “ΖΩΗ” στο φυσικό της περιβάλλον.

Στις 30/5/2019, η θαλάσσια χελώνα “Ζωή”, που είχε βρεθεί εξαντλημένη τον Σεπτεμβρίο του 2018 στη Νάξο, ξαναγύρισε στο φυσικό της περιβάλλον μετά από εννέα μήνες νοσηλείας της στο ΑΡΧΕΛΩΝ-Archelon, the Sea Turtle Protection Society of Greece. Η Ζωή φέρει πομπό Gps χορηγία του Cyclades Preservation Fund και όπως δείχνει διανύει τα πρώτα της μίλια με γοργό ρυθμό!

Μία «σύγκλιση» για καλό σκοπό!

Ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου, σε συνεργασία με το Σύλλογο για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ και με την αρωγή του Ταμείου για την Προστασία και Ανάδειξη του Περιβάλλοντος των Κυκλάδων (Cyclades Preservation Fund), δραστηριοποιείται στην προστασία της άγριας πανίδας με ιδιαίτερη μέριμνα για τη θαλάσσια χελώνα, όπως για την προστασία φωλιών, την αποκατάσταση του οικοσυστήματος, τις καταγραφές, τις επιχειρήσεις διάσωσης, τις πρώτες βοήθειες και την περίθαλψη, αλλά κυρίως για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Πηγή: Cyclades Preservation Fund