Το Παγκόσμιο Φόρουμ 3Zero δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβριο!

Μετά από μια δύσκολη χρονιά που σημαδεύτηκε από τις συνέπειες της πανδημίας, το Convergences Paris Forum επιστρέφει σε νέα μορφή στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2021 στο Παρίσι αλλά και διαδικτυακά!

Το Παγκόσμιου Φόρουμ Convergences είναι ένας τόπος ανταλλαγής ιδεών και αξιοποίησης λύσεων. Το Παγκόσμιο Φόρουμ 3Zero  ως ένα εργαστήριο καινοτομιών και δράσεων με κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο από όλους τους ορίζοντες, έρχεται να διαιωνίσει το πνεύμα των πολλαπλών παραγόντων, θέτοντας στο επίκεντρο του προγράμματός του τη φιλοδοξία του για έναν κόσμο 3Zero.

Με ιδιαίτερη έμφαση στις προκλήσεις και τις λύσεις που σχετίζονται με τη συμφιλίωση περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών ζητημάτων το Παγκόσμιο Φόρουμ 3Zero προσφέρει ένα σημείο συνάντησης του δημόσιου τομέα, της επιχειρηματικής κοινότητας, των μέσων ενημέρωσης και της κοινωνίας των πολιτών. Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει όλους τους φορείς που εμπλέκονται στον αγώνα κατά της φτώχειας αλλά και της βιώσιμης ανάπτυξης, φέρνοντας κοντά εμβληματικές προσωπικότητες και διεθνείς εμπειρογνώμονες.

Το Convergences και οι εταίροι του προσκαλούν ανθρώπους από όλον τον κόσμο να συμμετάσχουν δωρεάν στο Παγκόσμιο Φόρουμ 3Zero στην ηλεκτρονική πλατφόρμα! Η διαδικασία εγγραφής δε θα μπορούσε να είναι ευκολότερη! Συνδεθείτε στη διαδικτυακή πλατφόρμα και επιλέξτε ένα από τα διαδικτυακά περάσματα, στη συνέχεια πληκτρολογήστε τον κωδικό FM3Z-GREECE-21-100  και θα λάβετε το δωρεάν εισιτήριο για να παρακολουθήσετε τα τραπέζια συζητήσεων αλλά και τα εργαστήρια από την πλατφόρμα!

 

Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ

Παρακολούθησε τοlive streaming εδώ