Ένας μαθητής βοηθάει τους άστεγους

Ο Sandro Cunningham, μαθητής της 5ης τάξης του Νιου Τζέρσεϊ, βοηθάει τους άστεγους εδώ και χρόνια και εν μέσω της πανδημίας λέει ότι χρειάζονται βοήθεια περισσότερο από ποτέ.

Όταν ο Sandro Cunningham ήταν μόλις 6 ετών άρχισε να συγκεντρώνει παλτά για ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη. Με τη βοήθεια της οικογένειάς του, ο Sandro ξεκίνησε μια σελίδα στο Facebook με την ονομασία “Sandro’s Coat Rack”. Η σχάρα είναι τοποθετημένη έξω από το συσσίτιο της περιοχής Trenton. Ο κόσμος μπορεί να αφήσει ένα παλτό ή, αν χρειάζεται, να πάρει ένα παλτό.

Μια μέρα πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών, ο Sandro και οι βοηθοί του – η μαμά Lisa, ο μπαμπάς Ed και ο μικρός αδελφός Crescenzo – παρέδωσαν 110 παλτά, 98 καπέλα, 16 ζεστούς λαιμούς, 12 ζευγάρια γάντια, 10 κασκόλ, τρία ζευγάρια παντελόνια για το χιόνι και 250 μάσκες προσώπου.

Ο Sandro έχει μοιράσει και άλλα είδη πρώτης ανάγκης όλα αυτά τα χρόνια – ένα πάθος για βοήθεια που ανακάλυψε σε νεαρή ηλικία. Με την πανδημία, ο πατέρας του τον ρώτησε αν ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα, εκείνος όμως ήθελε να συνεχίσει. Μιλώντας στο NBC4 New York, είπε: “Το χρειάζονται περισσότερο από ποτέ, οπότε συνεχίζουμε να προχωράμε”.

Ο Sandro Cunningham και ο αδερφός του παραδίδουν πίτες στην Κουζίνα Συσσιτίου της περιοχής Trenton στις την ημέρα πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών

Ο Sandro και η οικογένειά του ανακάλυψαν ότι όχι μόνο υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ανάγκη, αλλά και περισσότεροι άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Ο Sandro πήρε την ιδέα να ξεκινήσει την αποθήκη παλτό αφού παρακολούθησε μια τηλεοπτική εκπομπή για τους άστεγους.

Πηγή: brightvibes