Η “ευχή” ενός μικρού ήρωα βοηθάει χιλιάδες άστεγους

Ο Adeola “Abraham” Olagbegi θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την επιχορήγηση του “Make-A-Wish” για να προσφέρει στον εαυτό του κάτι ξεχωριστό – αλλά αντί να συναντήσει τους αγαπημένους του σούπερ ήρωες ή να πάει σε ένα θεματικό πάρκο, ο 13χρονος από το Τζάκσον των ΗΠΑ επέλεξε να βοηθήσει τους άλλους.

Ο Adeola και η μητέρα του, Miriam, έχουν πάθος με τη φροντίδα των αστέγων γύρω από τη γειτονιά τους στο Τζάκσον του Μισισιπή. Πέρυσι, ο 13χρονος Αβραάμ έμαθε ότι γεννήθηκε με μια σπάνια διαταραχή του αίματος και χρειαζόταν μεταμόσχευση μυελού των οστών. Περίπου ένα χρόνο αργότερα, έμαθε καλύτερα νέα: Η μεταμόσχευσή του ήταν επιτυχής και προκρίθηκε στο Make-A-Wish, έναν οργανισμό που πραγματοποιεί ευχές σε παιδιά που θα έχουν σοβαρές ασθένειες.

Ο Αβραάμ ήθελε μια ευχή με μεγάλη διάρκεια και είχε μια ιδέα την οποία μοιράστηκε με τη μαμά του. “Θυμάμαι ότι γυρίζαμε σπίτι από ένα από τα ραντεβού του με τον γιατρό και είπε: “Μαμά, το σκέφτηκα και θέλω πραγματικά να ταΐσω τους άστεγους”.

Τον Σεπτέμβριο, το Make-A-Wish βοήθησε τον Αβραάμ να οργανώσει μια μέρα για να μοιράσει δωρεάν φαγητό στο Τζάκσον του Μισισιπή, με τρόφιμα και προμήθειες που δόθηκαν από τοπικές επιχειρήσεις. Εκείνη την πρώτη μέρα κατάφεραν να προσφέρουν φαγητό σε 80 ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Ωστόσο, η ευχή του Αβραάμ δεν έχει ακόμη εκπληρωθεί. Το Make-A-Wish θα τον βοηθήσει να ταΐζει τους άστεγους κάθε μήνα για ένα χρόνο.

Και όταν η ευχή του τελειώσει τον Αύγουστο του 2022, ο Αβραάμ σχεδιάζει να συνεχίσει να βοηθά τους άστεγους. Θέλει να μετατρέψει αυτή την προσπάθεια σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό – τον οποίο έχει ήδη ονομάσει “Το τραπέζι του Αβραάμ”.

Πηγή: brightvibes