Μια παρέα σερβίρει δείπνα αγάπης στην Αθήνα

Η Μαριάννα Πέππα και η ομάδα της φροντίζουν σταθερά δύο βράδια την εβδομάδα τους αστέγους της Αθήνας.

 

Το «Δείπνο Αγάπης» ξεκίνησε μετά την απόφαση της Μαριάννας να αναλάβει δράση βλέποντας τον αριθμό των ανθρώπων που ζούσαν στον δρόμο να μεγαλώνει συνεχώς. Στην προσπάθειά της αυτή, όμως, δεν έμεινε μόνη. Η οργάνωση που ίδρυσε η Μαριάννα μεγάλωσε γρήγορα έχοντας στην «καρδιά» της μια πολύτιμη ομάδα εθελοντών.

Σήμερα, ο αριθμός της «ομαδάρας της» όπως της αρέσει να την αποκαλεί, φτάνει τα 35 άτομα και όλοι βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν.

«Αυτή τη στιγμή στην ομάδα του Δείπνου Αγάπης ενεργοί εθελοντές είναι περί τα 35 άτομα, κάποιοι ανήκουν στην ίδια κατηγορία με μένα, κάθε Τρίτη κάθε Πέμπτη, χωρίς εξαιρέσεις, κάποιοι άλλοι η δυνατότητά τους είναι μία φορά την εβδομάδα.  Πάντως, συνολικά, γύρω στα 35 άτομα είναι αυτά τα οποία ασχολούνται ενεργά με την ομάδα», εξηγεί η Μαριάννα.

Η ομάδα του «Δείπνου Αγάπης» δουλεύει ακούραστα, κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες πολλές φορές, προκειμένου να μη λείψουν το φαγητό και τα είδη πρώτης ανάγκης από τους 250 ανθρώπους που τους περιμένουν τα βράδια στους δρόμους της Αθήνας.

Δείτε περισσότερα στο video:

Πηγή: Queen.gr